Förmedling av veteranbilar och sportbilar

Classix hjälper dig att sälja din veteranbil eller sportbil.

 

Om du har en veteranbil eller sportbil som du funderar på att sälja på förmedling så har du kommit till rätt ställe. Classix kan agera som din mäklare och hjälpa dig att sälja din bil.  

 

Varför skall du låta Classix hjälpa dig att sälja din bil på förmedling, kommission?

 

  • Classix har redan hjälpt många privatpersoner och företag att sälja sina veteranbilar, sportbilar och andra entusiastfordon. Och vi har många nöjda både köpare och säljare som har lämnat sina recensioner här på Google.
  • Vi älskar veteranbilar och sportbilar! Om du kikar på några av våra presentationer på vår sida ”Till salu” så tror jag du inser att vi gör det där lilla extra på ditt försäljningsuppdrag. Man har bara en chans att göra ett första intryck.
  • När du låter oss sälja din har du omgående exponerat den för väldigt många potentiella köpare. Förutom vår egen hemsida annonseras alla bilar på många andra annonstorg runt om i världen. Blocket, Byt bil, Classic Trader, Car & Classic för att nämna några. Medan du ägnar dig åt roligare saker sköter vi fotografering, marknadsföring, försäljning av din samlarbil.
  • När snart varenda bilhandlare erbjuder förmedling av fordon. Hur skall man veta vilken man skall välja? På Classix arbetar vi endast med klassiska sportbilar och veteranfordon och det vi gjort i över 30 år. Det som gjorde att du fann denna sida på Google kommer även att göra att en köpare hittar just din bil. Nästa alla bilar på vår till salu sida är topp tio i ranking när en köpare söker. Och vår hemsida är på många olika språk som gör att vi hittar internationella kunder som är villiga att betala rätt pris.
  • Sälja veteranbil på auktion: Det har blivit populärt att sälja veteranbilar via nätauktion. På ex Bilweb auctions auktioneras varje månad ut mängder bilar. Men vi tror att just din bil förtjänar ett bättre öde och en bättre presentation. Jämför även gärna kostnaderna för olika auktioner med våra. På Classix tar vi inte gärna in bilar som inte blev sålda på auktion, eller bilar som annonserats till leda på Blocket.

 

 

 

  • Classic car for sale

 

Hur går det till att förmedla sin veteranbil eller sportbil via Classix?

 

  • Skicka oss gärna en intresseanmälan på vår sida ”sälj din bil” Det är lättare för oss att kunna ge dig ett värde på din entusiastbil om du kan precisera skicket. Använd gärna vår Classic data guide.
  • Vi kommer då att skicka dig fullständig information och berätta allt som ingår i vår förmedling, samt ett tomt avtal där du kan se våra kostnader som skiljer sig beroende på din bils värde.
  • Nästa steg är att vi vill se din bil. Du kan välja att komma förbi oss med den, eller kanske vi kan komma förbi när vi ändå är ute och reser i vårt vackra Sverige. Vi kan även arrangera transport av veteranfordon om ni har långt till Saxtorp.
  • Under tiden vi förmedlar din samlarbil förvaras den i säkra lokaler som endast öppnas för potentiella köpare. När vi har sålt din bil går pengar till ditt konto samma dag.

 

jaguar klassiker till salu

 

Newsletter

By subscribing to our company newsletter you will always be up-to-date on our latest vehicle inventory!
* indicates required

Languages

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish