Förmedling av sportbilar, veteranbilar

Om du har en veteran eller sportbil du vill sälja, men du har kanske ägt bilen en längre tid och känner inte riktigt till hur mycket bilen skulle kunna vara värd idag. Du kanske har ärvt en bil som du inte har något intresse för eller vet något om.

Oavsett anledning så kan jag säkert hjälpa dig med att sälja bilen på ett sätt som du skall känna dig trygg med, och jag kan garantera att du får ut rätt marknadsvärde för din bil.

Kanske det finns större intresse för din bil utomlands?

Jag kan marknadsföring och försäljning av sport och veteranbilar även på internationell nivå. I dagsläget säljes ca 90% av alla bilar på export.

Vi kan marknadsföring av denna typ av bilar för export och vet var och hur din veteranbil eller sportbil skall exponeras för att få bästa resultat oavsett om det är i Sverige eller Europa. Jag har även under åren byggt upp nätverk med många handlare runt om i Europa som ständigt är i behov av nya bilar. Men om bilen har sentimentalt värde och du vill att den skall stanna i Sverige respekterar vi det.

Innan jag lägger ut din bil till försäljning kommer jag att ta ett professionellt bildmaterial av din bil och eventuellt en kort video. Bilderna är en mycket viktig del i min presentation och mitt arbete med att sälja bilen. Ni kan se hur det skulle se ut om jag förmedlade din veteranbil under ”till salu” i menyn.

Vad kostar det att få hjälp med att sälja sin bil på förmedling?

Mitt arvode är 8% på försäljningspris på bilar upp till 1M och då ingår besiktning, dokumentering, annonsering av bilen. OBS! Inga andra kostnader tillkommer, och kan jag inte sälja bilen kostar det inget! Vi kan hjälpa er med transport av din bil om det behövs. Vi tar endast försäljningsuppdrag där bilen är värd minst 300.000kr. Om du har en veteranbil eller sportbil som är värd mindre kan jag vara intresserade av att köpa den av dig. Hör gärna av dig för att göra en enkel och smidig affär av din veteranbil.

Varför skall du anlita en mäklare för att sälja en bil?

  • Om du är osäker på vad din bil är värd kanske du säljer den för billigt. Det har hänt mycket bara på de sista åren på bilmarknaden och speciellt på vissa bilmodeller.
  • Jag gör en professionell presentation av din sportbil eller veteranbil som gör att den säljer fortare och till högre pris.
  • Jag annonserar bilen på alla tänkbara medier, nationellt och internationellt för att driva upp ett stort intresse. Min hemsida är på 8 olika språk, och detta gör att vi når ut till fler köpare över hela världen. Detta gör att jag kan sälja din bil fortare på en internationell marknad.
  • Att sälja en bil idag kan bli en obehaglig upplevelse. Det finns väldigt många bedragare som försöker med olika medel lura till sig din bil eller dina pengar på olika sätt. Jag ser dagligen orealistiska annonser, och får mail från köpare som försöker med olika knep. Det är lätt att bli lurad när man gärna vill sälja.
  • Jag har ett kontaktnät av handlare runt om i världen som vi meddelar att din bil finns hos oss, vilket bidrar till att vi snabbare hittar den rätta kunden för en unik bil. Med vårt nyhetsbrev och vår facebook sida når vi ut till över 4000 potentiella köpare med ett knapptryck.
  • Jag tar hand om kunden om denna vill komma och titta på din veteranbil, jag gör upp affären, sköter betalning och alla papper. Det enda du behöver göra är att skriva under ägarbeviset och lämna ditt kontonummer till oss.
  • Det kan vara frustrerande att ha en bil till försäljning. Man måste alltid finnas tillgänglig och skall kunna svara på alla frågor om bilen i stort sett vilken tid som helst på dygnet. Men jag finns alltid här och är redo för att sälja din sportbil.
  • Jag finns här och är alltid tillgängliga att svara på telefon och visa din bil nästan oavsett när kunden vill komma och mitt företag är internationellt känt efter vår medverkan i Discovery Channels Trading up med Mike Brewer.
  • 20 års resande med veteranbilar till alla stora mässor runt om i Europa gör att jag kan den internationella marknaden och känner många samlare och handlare som kan go i god för att jag alltid arbetar seriöst med att sälja denna typ av fordon.

Vad tycker några av våra kunder?

Se vad både köpare och säljare har tyckt om Classix by Schiebler på vår facebook sida. Klicka här.

Google Betyg
5.0
20 recensioner
Facebook Betyg
4.9
34 recensioner

Förmedling av veteranbilar

I have been the owner of a great looking XK 150 DHC for more than 20 years. I drove it 25.000 km, deciding that I wanted something new I contacted Michael at Classix, Sweden and gave them the task to sell the car. I did not have high hopes of a quick deal but the Michael really did exceed my expectations and managed to find a buyer that paid a fair price in just matter of weeks. There were no hasel what so ever and the purchase sum was transferred to my account swiftly.

I do recommend Classix to anyone who wants to sell a vintage car and I wouldn’t be too surprised if I buy my next car from them in addition.

Kristian Borglin

 

 

 

Vill härmed at få tacka och rekommendera Classix by Schiebler. Jag sålde min veteranbil med hjälp av www.classix.se i Skåne. Med sitt kontaktnät, marknadskännedom och närhet till kontinenten når de ut till många länder, vilket bidrog till en snabb affär och ett bra pris. Till en början var rädd att lämna bilen till en för mig okänd firma. Nu efteravslutad affär är jag av en helt annan uppfattning och ställer gärna upp som referens. Blev korrekt behandlad hela tiden med snabba svar på såväl mail som per telefon.
Curt Blohm Stockholm

 

 

Back to top