Blog

Latest Industry News

Veteranbilar till salu

Veteranbilar till salu

Classix by Schiebler är företaget i södra Sverige som erbjuder veteranbilar till försäljning. När du är på jakt efter en ny veteranbil är det här du skall starta din sökning.

sportbil till saluJag Michael Schiebler erbjuder veteranbilar av många olika märken som Mercedes, Porsche, BMW, Alfa Romeo, Ferrari, Aston Martin, Bentley, Jaguar, Maserati, Volvo, Fiat, Lotus, Alpina, Triumph, De Tomaso till salu. Som ni kanske ser är det mest europeiska märken som jag säljer. Men det kommer även in en och annan Corvette och Ford Mustang.

Sälja veteranbil

Om du har en veteranbil eller andra klassiska fordon som motcyklar, militärfordon, tävlingsbilar för bana eller rally som du vill sälja. Då får du gärna kontakta mig då jag är intresserad av att köpa det mesta. Jag köper även renoveringsobjekt, men då helst lite ovanliga bilar. En Volvo PV renoveringsobjekt eller liknande är till exempel inget för mig.

 

annonser veteranbilar

 

Bilhandlare för veteranbilar och klassiker

Att vara bilhandlare med inriktning på att sälja veteranbilar och klassiska sportbilar är något som jag verkligen trivs med och har sysslat med sedan unga år. Man köpte Kvällsposten som då var Sveriges annonstorg för bilar. Efter att ha skannat alla annonser fick man åka och se om säljarens beskrivning stämde då inga bilder på bilarna fanns. Man köpte då en bil som man renoverade under veckan, och senast fredag skulle den nya annonsen vara inskickad till tidningen med kontant betalning i kuvertet. Sedan satt man hemma och väntade på att telefonen skulle ringa. Idag tar det några minuter att lägga ut en annons på blocket när man vill köpa eller sälja gamla bilar.

 

Om du har ett samlarfordon som du behöver hjälp med att sälja

Då rekommenderar jag dig att läsa mer förmedling av sportbilar och veteranbilar här. Jag har hjälpt många med att sälja sina bilar och det har varit allt från dödsbo till entusiaster som kommit upp i åldern och helt enkelt inte använder sina bilar längre.

Back to top