Hur man köper en bil från Classix by Schiebler

Ta god tid på dig att gå igenom alla bilder vi har lagt ut på vår hemsida och läs beskrivningen. Om du har några frågor så tveka inte att ringa eller skicka ett e-mail till oss för mer information. Ibland finns det några fler bilder.

OBS: Observera att vi inte alltid är på plats och man måste boka ett möte innan man planerar att komma, så vänligen ring eller skicka ett mail innan du vill komma förbi och titta.

När du har bestämt dig för att köpa en bil från oss vänligen sänd ett e-mail med din bekräftelse inkluderat ditt namn, adress, telefon nummer. Låt oss veta om du själv kommer och hämtar bilen eller den skall levereras. Efter vi har fått en bekräftelse från dig kommer vi att skicka en faktura med våra bankuppgifter. Observera att vi alltid rekommenderar att besiktiga bilen själv.

Vi skickar ett kvitto till dig så fort vi har registrerat din betalning. Normalt 1 dag. 2-3 dagar för internationella betalningar. Därefter skickas bilen så snart som möjligt om du inte avtalat att komma och hämta den. Vi kan förvara bilen till dig tills du hämtar den. Upp till 1 månad utan kostnad.

Vi har en transportbil och kan leverera den för en extra kostnad beroende på avstånd. För längre transporter har vi avtal med en transportfirma.

 

Vi säljer många av våra bilar på beskrivning och bilder. Om du har möjlighet att besöka oss blir vi glada, och man kan göra en överföring på plats. Om du vill säkra bilen med en handpenning är denna 10%.

 

Back to top