Kära veteranbils-ägare och entusiaster. Nu är det dags att vi tar vårt ansvar till att bidra till en bättre miljö för alla. Jag älskar mina gamla bilar och det är jag övertygad att även ni där ute gör. Jag tror även det finns många som uppskattar att vi har dem och kör med dem även om de inte själv kan tänka sig att äga en veteranbil. Vi bevarar svensk motorhistoria.

Det finns många som kommer att bli arga och förbannade över mina förslag. Men det är just de personer som blir förbannade som vi måste komma åt. Jag tror Sverige är ett av de länder där det är väldigt billigt och enkelt att äga en klassiker. Ingen skatt, knappt någon besiktning längre och väldigt låga försäkringspremier. Vi kan köra var vi vill med våra bilar (fortfarande).

Mitt [...]

Veteranbilar till salu

Classix by Schiebler är företaget i södra Sverige som erbjuder veteranbilar till försäljning. När du är på jakt efter en ny veteranbil är det här du skall starta din sökning.

sportbil till saluJag Michael Schiebler erbjuder veteranbilar av många olika märken som Mercedes, Porsche, BMW, Alfa Romeo, Ferrari, Aston Martin, Bentley, Jaguar, Maserati, Volvo, Fiat, Lotus, Alpina, Triumph, De Tomaso till salu. Som ni kanske ser är det mest europeiska märken som jag säljer. Men det kommer även in en och annan Corvette och Ford Mustang.

Sälja veteranbil

Om du har en veteranbil eller andra klassiska fordon som motcyklar, militärfordon, tävlingsbilar för bana eller rally som du vill sälja. Då får du gärna kontakta mig då jag är intresserad av att köpa det mesta. Jag köper även renoveringsobjekt, men då helst lite ovanliga bilar. En [...]

    Back to top