Bild

Michael Schiebler:

Jag ser livet som ett stort pussel! Då och då har vi ett riktigt stort ögonblick, ett ögonblick som kommer att sitta kvar i vårt minne kanske för resten av våra liv. Och det ögonblicket kallas en del av det stora pusslet liv.

Jag tror att ett fantastiskt liv sammanfattas i slutet av vår resa med alla dessa ögonblick/bitar för att göra en extraordinär bild. Många av mina egna ögonblick involverar klassiska bilar, och jag kan fortfarande känna vibrationerna, jag minns ljudet, lukten och några av de underbara människorna jag delade detta ögonblick med. Jag hoppas att jag genom mitt arbete kan hjälpa dig att samla in sådana här ögonblick för ditt pussel!

Mitt intresse för klassiska bilar började när jag hjälpte till med att reparera bilar på min farbrors bensinstation. Det var här jag lärde mig grunderna i många av de bilar vi idag ser som klassiska. Jag har sedan dess arbetat med klassiska bilar på många olika sätt. Allt från att hyra ut dem till att köpa och sälja, konsultera, besiktiga och värdera samlarbilar i många delar av världen.

Mitt intresse är väldigt brett och jag är intresserad av så många bilar. Däremot tror jag att GT- eller Grand Touring-bilar är den grupp bilar jag skulle välja om jag var tvungen att välja.

Genom mitt intresse och arbete med veteranbilar har jag sett några fantastiska platser runt om i världen, men ännu viktigare är att jag har träffat de mest fantastiska och inspirerande människor!

Jag är förare. Jag älskar att köra mina klassiska bilar och känslan de ger mig. Jag var under många år en professionell racerförare som reste världen över. Idag behöver jag dock inte gå fort för att ha det bra. Jag tar alltid med mig min kamera och försöker fånga ögonblicken så att jag kan dela dem med andra entusiaster som besöker den här webbplatsen.

Jag arbetar inte! Det jag gör känns inte som jobb för mig och jag skulle förmodligen göra samma sak även om det inte fanns någon belöning i det. Ändå strävar jag alltid efter att göra det jag gör efter bästa förmåga. Och, alltid med ärlighet och integritet.

Melvin Schiebler:

Har marinerats i allt som har med bilar att göra, släpats runt i världen till varje tänkbar klassisk bilmässa från födseln. Har redan haft och kört några klassiker på egen hand. Han är kameramannen och videoredigeraren när det kommer till vår filmproduktion, och en stor hjälp i garaget redan.

Bild

Lalida Schiebler:


Täcker allt administrativt arbete, sköter våra konton och ansvarar för ytterligare en hemsida som hyr ut klassiska bilar. På den här hemsidan har hon fler än 1,000 klassiska bilägare från Sverige i sitt nätverk. Älskar att åka och köra klassiska bilar.

Bild
Vi bor i en mycket blygsam stuga ute i skogen bort från de livliga stadsgatorna och våra bilar är gömda i ett hemligt lager. Så se till att meddela oss innan du kommer på besök.

Kontakt information

Bild

Följ oss

Bild

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.

språk

encsdanlfrdeitnoplessv