Classix by Schiebler

Classix by Schiebler är ett företag som erbjuder klassiska bilar och sportbilar till försäljning i Sverige. Vi ligger bekvämt bara 30 km norr om Malmö längs E6:an och Köpenhamn är vår närmaste flygplats. Vi hjälper alltid gärna våra internationella köpare under deras besök i Sverige.

Vi har sålt bilar tillverkade av Mercedes, Porsche, VW, Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo, Fiat, Volvo, SAAB, Rolls Royce, Bentley, Jaguar, Aston Martin, BMW och många andra historiska märken som inte finns längre. Vi personligen gillar GT- eller "Grand Touring"-bilar mest, men vi erbjuder även cabrioletbilar, limousiner och coupéer. För oss är alla fordon äldre än 30 år och fortfarande original en sann skatt. Vi har spenderat mycket tid på denna plattform för vintagebilar för att säkerställa att du som kund ska få en fantastisk upplevelse och känna förtroende från ditt första besök på webbplatsen. Vi hoppas att du kommer att trivas och hitta bilar som du gillar.

Vi tror att alla på den klassiska bilmarknaden har upplevt frustrationen av att spendera mycket tid och pengar på att gå och se bilar som annonseras bara för att ta reda på att de inte var vad säljarna hade sagt till dem. Långt ifrån alla fordon som Classix säljer är skick 1. De kommer dock att vara i det skick som vi beskriver dem när du kommer på besök.

Av denna anledning visar vi alltid minst 20 högupplösta bilder på varje fordon som säljs tillsammans med en detaljerad beskrivning och en video av de klassiska bilarna och sportbilarna vi säljer. Vårt rykte på den klassiska bilmarknaden bygger på tre mycket enkla regler. Gör som du sa att du skulle göra, När du sa att du skulle göra det, Så som du sa att du skulle göra det.

Classix by Schiebler är ett familjeägt företag med Michael Schiebler som köper och säljer klassiska bilar. Melvin Schiebler ansvarar för försäljning av klassiska bilar och sportbilar, videofilmning och redigering. Lalida Schiebler ansvarig för hemsidan och administrativt arbete. Vi träffar dig gärna i Saxtorp som ligger i ett naturreservat längs Sveriges vackra kust.

Besök vårt showroom

Bild
Du är faktiskt inne i det just nu och det är öppet 24 timmar om dygnet. Det bästa sättet att få en överblick över vårt lager är här i vårt online-showroom. Klicka bara på "till salu" i menyn så ser du våra bilar. Se till att boka tid om du kommer för att se en bil.

Nöjda kunder?

Bild
Vad tycker våra kunder? Förtroende kan bara tjänas från nöjda kunder. På min facebooksida och här på Google du kan läsa vad några av våra kunder har skrivit efter att ha gjort affärer med oss.

Klassiska bilar sökes!

Bild
Vill du sälja din bil? Vi letar alltid efter intressanta bilar att köpa. Vi tar även klassiska bilar på förmedling. Vi är intresserade av klassiska Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo, Porsche, Mercedes och andra bilar som liknar det du kan hitta på vår hemsida.

Michael Schiebler

började med racing vid 13 års ålder och lärde sig de grundläggande färdigheterna inom mekanik. Intresset för att jobba med klassiska bilar kom från farbror Pelle som hade en BP-mack/verkstad på den tiden. Och Michael arbetade där deltid samtidigt som han gjorde en racingkarriär. För att få pengarna att räcka till köptes och såldes även några bilar under helgerna. Med åren växte samlingen av bilar och en klassisk biluthyrningsverksamhet startades. Detta ledde till mer köp och försäljning av historiska bilar och motorcyklar på nittiotalet under namnet Classix. Att turnera i hela nordeuropeiska klassiska bilar visar att byta bilar och bygga ett nätverk. Även under denna tid medverkade i Discovery Channels-serien Trading up tillsammans med Mike Brewer från Wheeler Dealer. Med byggerfarenheten följde ett hedersamt arbete som domare i klassiska biltävlingar i Tyskland. Men arbetet efter pandemi har mycket mer fokuserat på lokala evenemang och med att hitta lösningar för att marknadsföra klassiska bilar härifrån.

KLASSISKA BILAR FÖR SALE

Kontakt information

Bild

Följ oss

Bild

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt företagsnyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om vår senaste fordonsinventering!

språk

enarzh-CNcsdanletfrdeelhuitjanoplroskslessv