Pravilnik o zasebnosti

Med hjälp av denna integritetspolicy vill vi tydliggöra och informera om hur vi använder de personuppgifter som du delar med oss. Integritetspolicyn ska ge dig förståelse för vilka uppgifter vi samlar in, varför vi samlar in dem och vad vi gör, respektive inte gör, med dem.

Schiebler Scandinavia AB, 556793-3378, (Schiebler) äger in driver webbplatsen www.classix.se.

Schiebler är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du delar med oss ​​när:
– za brezplačne spletne strani in sprejemanje piškotkov
– du gör en förfrågan, bokning ali anmälan gällande ett fordon
– du har en allmän fråga och/eller contactar oss

Vilka personuppgifter behandlar vi om dig?

Vilka personuppgifter som behandlas varierar beroende på i vilket ärende du kontaktar oss in vilken kommunikationskanal som du väljer. Kategorier av personuppgifter är oftast kontaktuppgifter samt ärendet i sig som ostrukturerat material vilket innehåller de personuppgifter som du väljer att dela med oss.

Preglejte Google Analytics za dostop do spletnega mesta za dostop do spletnih mest. Men samlar inte in någon personlig information eller lagrar IP-adress localt på vår webbplats. Google Analytics omogoča endast för att övervaka antalet träffar på våra sidor och plats på landsnivå därför kan vi inte spåra enskilda användare ali deras fysiska adresser.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

När du kontaktar oss via någon av våra kommunikationskanaler invänds informationen om dig för att kunna hantera ärendet (från en förfrågan do en eventuell bokning, fakturering in reklamacija), kunna kontakta dig at och för för att kunna hantera ärendet (från en förfrågan do en eventuell bokning, fakturering in reklamacija), kunna kontakta dig at och för för att kunna hantera ärendet (från en förfrågan do en eventuell bokning, fakturering in reklamacija), kunna kontakta dig at och för för att kunna hantera ärendet (från en förfrågan do en eventuell bokning, fakturering in reklamacija), kunna kontakta dig at och för för att kunna hantera ärendet.

Om du besöker vår webbplats samtycker du till cookies för behandling av dina uppgifter. En piškotek är en liten textfil som sparas på din dator för att möjliggöra en bättre användarupplevelse vid besök på en webbplats. Om du inte vill tillåta cookies behöver du ändra inställningen in din webbläsare.

Vilka delar vi personuppgifter med?

Vi respekterar din integriteto och kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon utomstående. Vi delar inte dina personuppgifter med någon utanför vårt företag annat än vad som deskriits ovan eller i annat syfte än att möjliggöra drift och användning av webbplatsen med hjälp av underleverantör en krlielleromör.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar personuppgifter om dig som kund så länge det finns en kundrelation eller är nödvändigt för att uppnå de ändamål som beskrivs i denna policy. Vid kundrelationens upphörande kommer vi att radera alternativt anonymisera dina uppgifter inom en rimlig tid efter uppsägning, om inte svensk ali europeisk lag, domstol ali myndighet säger något annat.

Dina uppgifter kan sparas baserat på intresseavvägning om det finns säkerhets- eller ekonomiska skäl. Hur länge dina personuppgifter lagras hos oss varierar beroende på syftet till de samlats in. Personuppgifter som behandlas för fakturering sparas så länge det krävs som underlag till bokföringen. Personuppgifter som samlas in när du kontaktar oss lagras så länge du är kund hos oss eller för att kunna fullgöra vårt åtagande.

Vilka rättigheter har du?

– Updatera och ändra dina uppgifter om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande
– Begränsa graden av behandling ali avtomatisk behandling
– Be oss att radera dina uppgifter när som helst
– Be oss att ge detailer om dina personuppgifter som vi lagrar

Du kan göra detta genom att skicka ett meddelande till oss via stran ”Kontakt”. Vi måste naturligtvis verifiera din identiteta innan vi kan prata med dig om personuppgifter ali handlingar enligt dina instruktioner.

Samtycke

Genom att kommunicera eller be oss att kontakta dig förstår du att du lämnar denna information do oss frivilligt och att det finns en legitim anledning att behålla denna information under den period som krävs för att fullgöra de dennasky. Utan kontaktne informacije kommer vi inte att kunna komma tillbaka till dig.

Ostalo

Som personuppgiftsansvarig har vi vidtagit ett antal tehniska in organisatorska åtgärder för att säkerställa ett fullständigt skydd av personuppgifter som behandlas via denna webbplats. Internetbaserade dataöverföringar kan emellertid ha säkerhetsbrister, så absolut skydd kan inte garanteras. Av denna anledning är du fri att överföra personuppgifter do oss via alternativa media t.ex. na telefon ali tradicionalno objavo.

Om du har några frågor angående vår integritetspolicy in behandlingen av dina personuppgifter, vill radera eller ändra felaktiga uppgifter kan du contacta oss genom de contactuppgifter som finns på sidan “Kontakt”.

Personuppgiftsansvarig: Schiebler Scandinavia AB, Scoutvägen 25, 261 93 Saxtorp

Novice

Če se naročite na glasilo našega podjetja, boste vedno na tekočem z našim najnovejšim inventarjem vozil!
* označuje zahtevano

jeziki

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish