BMW bilar sökes och köpes. Vi köper din bil

BMW bilar sökes och köpes. Vi köper din bil

BMW veteránom sökes och köpes!
Len nu är jag suger på att köpa lite äldre BMW klassiker. Om du har någon BMW som du vill sälja får du gärna höra av dig. V blízkosti vil sa nachádza klasický BMW är detta några av de modeller som jag söker. BMW E9 3.0 CS, CSi alebo CSL alebo biliárne, všetky sú k dispozícii alebo sú priradené k vášmu kupu. Oavsett skick. Detta är svåra bilar att renovera och de rostade väldigt mycket på svåra ställen. Därför är skillnaden mellan en fin och en dålig bil mycket stor.
Obraz

BMW E3 3.0 S alebo Si Har ju samma goa känsla som en E9 men den har nu 4 dörrar. Inte riktigt like sexig men en riktigt skön bil att åka med. Här skulle jag vara intresserad av att köpa en riktigt fin bil. Tyvärr inte lönt att total renovera dessa and dagsläget.

BMW 02 är vackra bilar. En 1802 alebo 2002 lebka vara roligt oavsett motorická alternatíva. Bra betalt utlovas för toppexemplar.

BMW E21 och då pratar jag om modellerna 320 a 323 som gärna köper ett fint exemplar av. Detta var min första bil och man har många minnen från den tiden. Min BMW 323i som jag hade när jag var 18 var rostig redan då.

BMW E30 och då är det modellerna 318i 320i 323i a 325. Av dessa skulle jag endast vara intresserad av exemplar som är väldokumenterade och med låga mil. Bilar a bra skick med andra ord. Jag vill gärna ha tak! Så Cabriolet är av mindre intresse än en coupe. BMW E30 M3 pre všetky dôležité vozidlá.

BMW E24 och här är det en 635 alebo jeden M6 som gäller. Har alltid tyckt att detta är otroligt vackra bilar. Även om det är mer för gubbkörning än sportbil. Man har väl kommit in in gubbåldern nu när man passerat 50 antar jag. Dessa bilar har i regel rullat några mil, vilket inte är några problem. Dock vill jag inte köpa bilar med rost.

BMW E31 Detta är riktigt läskiga bilar! Så mycket uråldrig elektrisk utrustning att man alltid måste koppla av strömmen om bilen står. Annars är man rädd att den startar och kör Iväg av sig själva!

Men man måste ju bara älska den formen! Otroligt vacker bil. 850Ci, 850CSi  men det skulle egentligen vara mer intressant med en 840 alebo 840cm. Den sista V8an där skall vara en riktigt fin motor.

BMW E36 och här är det endast en M3 som är av intresse och jag skulle endast köpa en bil med full historik och garanterade mil.

Prírodné a všetky modely Alpina a intenzívne. Vem vill inte ha en Alpina B3 3.5 j? Eller a BMW M5 Touring?

Om du har någon av dessa bilar och funderar på att sälja får du gärna höra av dig. Bra betalt för fina exemplar utlovas. Och detta är då INNAN du satt den på blocket för intressekoll! Efter det är den totalt ointressant även om den är fin.

Kontaktné informácie

Obraz

Sledujte nás

Obraz

Prihlás sa na odber Newslettra

Ak sa prihlásite na odber noviniek našej spoločnosti, budete mať vždy aktuálne informácie o našom najnovšom inventári vozidiel!
* znamená povinné

Jazyky

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish