Sälja din veteranbil på förmedling

Jag vill veta mer om hur ni kan hjälpa mig med min veteranbil

Förmedling av sportbilar, veteranbilar

Om du har en veteran eller sportbil du vill sälja, men du har kanske ägt bilen en längre tid och känner inte riktigt till hur mycket bilen skulle kunna vara värd idag. Du kanske har ärvt en bil som du inte har något intresse för eller vet något om.

Oavsett anledning så kan vi säkert hjälpa dig med att sälja bilen på ett sätt som du skall känna dig trygg med, och vi kan garantera att du får ut rätt marknadsvärde när du skall sälja veteranbil.

Kanske det finns större intresse för din bil utomlands?

Vi kan marknadsföring och försäljning av sport och veteranbilar även på internationell nivå.

Vi kan marknadsföring av denna typ av bilar för export och vet var och hur din veteranbil eller sportbil skall exponeras för att få bästa resultat oavsett om det är i Sverige eller Europa. Vi har även under åren byggt upp nätverk med många handlare runt om i Europa som ständigt är i behov av nya klassiska fordon och även lite nyare sportbilar och fina exemplar av samlarbilar som är runt 20år och äldre. Men om bilen har sentimentalt värde och du vill att den skall stanna i Sverige respekterar vi det.

Innan vi lägger ut din bil till försäljning kommer vi att ta ett professionellt bildmaterial av din bil och eventuellt en kort video. Bilderna är en mycket viktig del i vårt arbete med att sälja bilen. Ni kan se hur det ser under ”till salu” i menyn.

Vad kostar det att få hjälp med att sälja sin bil?

Vårt arvode är 8% på försäljningspris och då ingår besiktning, dokumentering, annonsering av bilen. OBS! Inga andra kostnader tillkommer, och kan vi inte sälja bilen kostar det inget! Vi kan hjälpa er med transport om det behövs. Vi tar endast försäljningsuppdrag där bilen är värd minst 300.000kr. Om du har en bil som är värd mindre kan vi vara intresserade av att köpa den.

Varför skall du anlita oss?

 • Om du är osäker på vad din bil är värd kanske du säljer den för billigt. Det har hänt mycket bara på de sista åren på bilmarknaden och speciellt på vissa bilmodeller.
 • Vi gör en professionell presentation av din bil som gör att den säljer fortare och till högre pris. Du kan se hur det skulle se ut här på till salu sidan.
 • Vi annonserar bilen på alla tänkbara medier, nationellt och internationellt för att driva upp ett stort intresse. Vår hemsida är på 8 olika språk, och detta gör att vi når ut till fler köpare över hela världen.
 • Att sälja en veteranbil idag kan bli en obehaglig upplevelse. Det finns väldigt många bedragare som försöker med olika medel lura till sig din bil eller dina pengar på olika sätt. Vi ser dagligen orealistiska annonser, och får mail från köpare som försöker med olika knep.
 • Vi har ett kontaktnät av handlare runt om i världen som vi meddelar att din bil finns hos oss, vilket bidrar till att vi snabbare hittar rätt kund för en unik bil. Med vårt nyhetsbrev och vår facebook sida når vi ut till över 4000 potentiella köpare med ett knapptryck.
 • Vi tar hand om kunden om den vill komma och titta på bilen, gör upp betalning och sköter alla papper. Det enda du behöver göra är att skriva under ägarbeviset och lämna ditt kontonummer till oss.
 • Det kan vara frustrerande att ha en bil till försäljning. Man måste alltid finnas tillgänglig och skall kunna svara på alla frågor om bilen i stort sett vilken tid som helst på dygnet.
 • Vi finns här och är alltid tillgängliga att svara på telefon och visa din bil nästan oavsett när kunden vill komma och vårt företag är internationellt känt efter vår medverkan i Discovery Channels Trading up med Mike Brewer som säljer veteranbilar.

  Vad tycker några av våra kunder på Google?

  Se vad några av de som fått hjälp med att sälja veteranbil har tyckt om Classix by Schiebler på vår facebook sida. Klicka här.

 

Back to top