AC Cobra replica

AC Cobra 289 FIA Replica for sale
Sold

Här har vi en riktigt fin AC Cobra Replica som är i stort sett ny. Bilen har rullat ca 20-30 mil efter den blev besiktigad och godkänd. Trots att detta är en bil av 2018 års modell så behöver den aldrig mer besiktigas.

Utvändigt: En otroligt blank och fin yta för att vara en glasfiber bil. Snygg färgkombination och en lagom höjd på bilen. Den har justerbara dämpare runt om så om man vill ha den lite lägre och hårdare kan man justera det. Tidstypiska fälgar och däck med centrum låsning.

Invändigt: Stolar i svart skinn, de klassiska instrumenten och en fin Motolita träratt. Stolarna är justerbara framåt och bakåt.

Motor: En fabriksny 302 helt original som levererar 231hk vilket är max vad man får lov att ha i den här typen av fordon. Nu är den besiktigad för all framtid men med tanke på att bilen har en tjänstevikt på 1085kg så är det mer än tillräckligt med effekt för de flesta.

Data: Kaross: 289 Fia Chassie 427, Motor 302, Förgasare: Holley 750, Växellåda: Mustang, Slutväxel: Jaguar 3:54, Kuggstång: MG, Bromsar: Girling huvudcylindrar och Wildwood ok, Tank: Rostfri ca 45l, Drivaxlar: Original Hawke cars, Hjul: 6 pins original Trigo med original Shelby spinners. Instrument: Smiths, Ratt: Motolita, Kaross från Kirkham: Handbyggd rörram. Alla kvitton samlade i en pärm.

Year:2018
Body Style:Convertible
Km:300
Transmission:4-Speed Manual
Manufactured in:Sweden
Horsepower/kw:231hp
Price(SEK):520000
Back to top