fbpx

Pininfarina 124 Spider

Pininfarina 124 Spider 1985 med endast 3360mil!

Herr Öjesten från Sverige bodde i Frankrike på 80talet och hade länge funderat på att köpa en klassisk sportbil av märket Pininfarina från Italien. Han kontaktade sin lokala Fiat handlare som sålde dessa bilarna och de arrangerade så att Herr Öjesten personligen fick åka till Pininfarina fabriken och hämta ut en av de sista bilarna och sedan köra den tillbaka till Frankrike.

1986 kom bilen sedan hem till Sverige och användes mycket sparsamt under sommrarna i Båstad. När Herr öjesten gick bort gick bilen i arv till son sonen. Denna tog väl hand om bilen och den förvarades alltid i garage.

Bilen blev sparsamt använd genom åren och har idag endast rullat 3360 mil! Den ser fortfarande ut som en ny bil och är helt original. En modern stereo har monterats, men original täcklock finns kvar. Bilen har aldrig blivit omlackerad eller bättrad. Inga bucklor och väldigt lite stenskott.

Nyligen servad med nya oljor och filter, tändstift. Vi har gått igenom bromsarna och bytat kamrem. Bilen levereras nybesiktigad.

Mer bilder kommer i veckan.

Additional Info

  • This car is now: SOLD
Read 37727 times

Välj språk

Ställ en fråga
2000 tecken kvar

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler