fbpx

Corvette C5 Targa

Corvette C5 Targa 1999 till salu

Exteriört: I det närmaste helt felfri utvändigt, finns kanske något minimalt stenskott. Aldrig omlackerad. Snygga kromade ekerfälgar med bra däck sitter på och originalfälgar helt nya kan följa med. På dessa bilder har den en avtagbar targa lucka i glas och det finns även den som var original i solid vit. Ställbar fjädring runt om gör att du kan ställa i bilen efter dina egna behov och önskemål. Europa version!

Interiör: Just den här bilen har blivit special beställd från Chevrolet med denna mörkröda inredning som annars är mycket ovanlig för modellen. Som synes på bilderna är bilen även invändigt i ett otroligt fint skick.

Motor: 5.7l V8 med 344hk ger en mycket behaglig körupplevelse. Med automatlådan och vid vardagskörning känns den sig som vilken annan amerikansk bil som helst. Det vill säga väldigt skön och avslappnande. Men när du trycker ner pedalen ryter den till och ger dig en riktigt bra kick. Den har idag ett Borla avgassystem som ger den ett skönt muller. (original finns kvar i stort sett oanvänt)

Historia: Den här bilen har endast haft en ägare från ny som har vårdat och tagit hand om den på bästa möjliga sätt. Den togs i trafik för första gången den 1a Maj 1999 i Sverige och kom då direkt från USA beställd som Europa bil. Den har skötts som ett barn under alla då den stått i uppvärmt garage i pyjamas under vintrarna och har blivit servad efter alla konstens regler. Det finns några fina originaldelar (NOS) som eventuellt kan följa med. Bilen har idag rullat knappt 4300 mil! Och jag tror inte du hittar en finare eller mer unik Corvette C5 i Sverige än denna. 

Interested? Contact me here

Additional Info

  • This car is now: SOLD
Read 827 times

Related items

  • Mercedes 300SE W112 Coupe 1963
  • Mustang GT 500 Shelby Eleanor replica
  • Jaguar E-type Coupe 1963

Välj språk

Ställ en fråga
2000 tecken kvar

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler