fbpx

Volvo 244 Turbo

Volvo 244 Turbo till salu

Volvo 240 Turbo har blivit en ovanlig bil även på Svenska vägar idag. Man trodde väl alltid att det skulle finnas tillräckligt av modellen och nu är de helt plötsligt borta.

Utvändigt: Mycket fin lack och fortfarande mestadels i sin original lack. Har alltid rullat i torrt klimat och därför skonats från den rost som alla Svenska bilar drabbats av. Även alla gummi och glas detaljer är i mycket bra skick. På bilderna sitter ett set med Borbet fälgar, men ett set nyrenoverade original Turbo fälgar kommer med.

Invändigt: En kanonfin skinnklädsel som alltid har haft överdrag. Idag fortfarande som ny invändigt. Även dörrsidor, innertak, mattor etc är mycket fina. Utrustad med AC

Motor: Startar fint, låter som ett flygplan(som alla 240 från denna perioden) Känns tajt och fin på vägen. Växellåda och overdrive fungerar bra och inga missljud.

Historia: Importerad av oss från Italien 2018. Bilen kom från en Volvo samlare och den har blivit omhändertagen som ett barn. I Italien hade denna bilen ASI certifiering vilket innebär att bilen är i ett samlarskick, som den var när den lämnade fabriken och att dess historia fram till idag är känd. Bilen är registrerad och besiktigad här i Sverige i Juli. Detta är ett tillfälle att köpa en osvetsad original bil i bästa tänkbara skick. Böcker och original utrustning finns med bilen. Bli inte lurad på auktion! Köp en bil du kan besiktiga och provköra i lugn och ro.

Additional Info

  • This car is now: SOLD
Read 10726 times

Related items

  • Mercedes 300SE W112 Coupe 1963
  • Mustang GT 500 Shelby Eleanor replica
  • Corvette C5 Targa

Välj språk

Ställ en fråga
2000 tecken kvar

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler