fbpx

Alfa Romeo Montreal 1972 till salu

Denna Alfa Romeo Montreal 1972 är en underbar italiensk sportvagn i mycket bra skick. En riktig GT bil med en V8a på 200hk. Bilen är absolut rostfri och mycket välbevarad. Det har spenderats mycket pengar på senare tid att få den i topptrim. Detta är en bil som väcker lika mycket uppmärksamhet som andra italienska GT bilar som kostar 3 gånger så mycket. Mindre än 4000 bilar byggda totalt av denna skönhet.

Bilen är mycket väldokumenterad och alla kvitton och vartenda besiktnings protokoll finns samlat i en pärm. Även en verkstadshandbok finns med. Den är förbered för entusiastförsäkring med strömavskiljare och brandsläckare monterade i kofferten. Bland annat har bilen nyligen fått ett nytt avgasrör, en justering av SPICA systemet och lite packningar runt motorn har blivit utbytta. Vi tror att det är mycket svårt att hitta en Alfa Romeo Montreal i bättre skick än denna idag. I foto galleriet nedan finns ett reportage från en engelsk tidning om just Alfa Romeo Montreal.

Om du har en klassisk Alfa Romeo du funderar på att sälja får du gärna höra av dig till oss. Vi betalar bra för rätt bilar. Ett annat alternativ är att vi hjälper dig att sälja din bil. Se mer om detta under förmedling.

Read 37388 times

Related items

  • Mercedes 300SE W112 Coupe 1963
  • Mustang GT 500 Shelby Eleanor replica
  • Corvette C5 Targa

Media

Välj språk

Ställ en fråga
2000 tecken kvar

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler