fbpx

Jaguar E-type Coupe FHC LHD

Jaguar E-type serie 1 Coupe 1964 till salu

Denna Jaguar E-type Coupe blev såld ny i Sverige den 3e Augusti 1964. I början av 90talet blev bilen restaurerad i minsta detalj utan hänsyn till kostnad. Efter att bilen blev klar har den rullat ca 300 mil. Som synes i en fantastisk färgkombination! Gunmetal grey med röd interiör.

Trots att det nu är över 20 år sedan denna renovering utfördes är bilen idag fortfarande otroligt fin. Vilket visar kvaliteten på det arbete som utförts. Alla kromdetaljer är nya eller omkromade. Ny kabelhärva och naturligtvis ett sadelmakeri arbete invändigt i högsta klass.

Motor och växellåda totalrenoverades och balanserades vilket gör att den trevliga 3,8 liters sexan idag spinner som en katt. Motorn har ju alltså endast gått ca 300 mil!!

Bilen är väldigt original med några få avsteg för att göra livet enklare för användaren. Den har utrustats med en elfläkt bakom kylaren som håller bilen i rätt temperatur även i dagens trafik. Brytarlöst tändsystem och ett modernt batteri som ser till att du alltid kommer igång.

Detta är en matching numbers bil! Och om du söker en exceptionellt fin Jaguar E-type Coupe måste du studera bilderna nedan och tveka inte att ringa mig om du har några frågor. Åk gärna och titta på de billigare bilarna först! Så förstår ni hur bra denna är när ni ser och hör den. 

Additional Info

  • This car is now: SOLD
Read 26204 times
More in this category: « Lotus Elan 1968 Volvo P1800S 1963 »

Välj språk

Ställ en fråga
2000 tecken kvar

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler