fbpx

Michael Schiebler: Mitt intresse för klassiska bilar startade redan som tonåring när jag jobbade på min morbrors bensinmack med att reparera och serva gamla bilar. Många av dessa bilar är idag klassiker och det var här jag lärde mig grunderna för hur man tar hand om bilar. Jag har sedan dess arbetat med veteranbilar på många olika sätt. Det har varit allt från uthyrning, handel, verkstadsarbete, värderingar och att medverka i TV program om klassiska bilar. I mitt arbete har jag alltid rest mycket över hela världen där jag köpt och sålt bilar.

Mitt intresse för bilar är väldigt brett och jag gillar det mesta i bilväg. Men om jag måste välja så är det nog Grand Touring bilar som jag fastnat mest för. Kanske för att de är så användbara men ändå i regel har en vacker design.

Eller kanske det är för att jag tycker väldigt mycket om att köra med mina bilar. Ingen mår bra av att sitta still för länge och så är det även med bilar. Jag älskar känslan med att glida fram i en gammal bil längs vår vackra kust och jag brukar ha kameran med för att föreviga dessa ögonblick för att sedan dela med mig och försöka förmedla denna känslan till er entusiaster som besöker vår hemsida.

Genom mitt arbete med veteranbilar har jag genom åren fått se många fantastiska platser och träffat många underbara och inspirerande människor. Om du vill köpa eller sälja en sportbil eller klassiker får du gärna kontakta mig och berätta mer. 

 

Melvin Schiebler: Vår son har vi marinerat i allt som har med klassiska bilar att köra och dessutom släpat med oss till varenda tänkbara utställning för bilar sedan födsel. Han är välkänd av handlarna för leksaksbilar på alla stora mässor och har en diger samling 1:18 bilar. Melvin är redan till stor hjälp i garaget och han är vår kameraman när vi gör filmer på bilarna.

 

Lalida Schiebler: Hanterar allt administrativt i vårt företag samt sköter en annan hemsida som hyr ut veteranbilar över hela Sverige. Om du har en gammal veteranbil som du ex kan tänka dig att köra bröllop med skall du titta in på hennes sida. www.bfm.nu Lalida tycker om att åka och köra klassiska bilar. (Vi ger henne inte mycket val) 

Välj språk

Ställ en fråga
2000 tecken kvar

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler