fbpx

Lotus Elan SE 3 Cabriolet

Lotus Elan S3 Cab 1967 till salu

En fin liten Lotus Elan Cab till salu. En bil i fint skick där mycket har gjorts på senare tid.

Utvändigt: Lackerad för 4-5 år sedan i British racing green och är mycket fin i lacken (inga blåsor). En ny sufflett, fälgarna har nyligen blivit blästrade lackerade, fått nya däck, spinners och kromringar.

Invändigt: Klädseln på stolarna är mest troligt original, men fin. Nya mattor har monterats och racing säkerhetsbälten för när det skall gå undan. Alla instrument fungerar, det finns någon liten spricka i träpanelen, men bilen ger ett skönt intryck inifrån.

Motor och låda fungerar perfekt och bilen är riktigt pigg och mycket rolig att åka med. Nytt på den mekaniska biten är det mesta gällande bromsar. Nya skivor, renoverade ok, ny bromsservo, ny slangar. Den har även fått en ny pump för lyfta framlamporna. Lite slangar, och nya vätskor nyligen. Med andra ord är det bara att vrida om nyckeln och åka. Kvitton för delar och arbete finns. Bilen har sedan tidigare aluminium tank.

Historia: Som synes är bilen högerstyrd och såldes ny i England 1967 och kom sedan till Sverige 1977 och registrerades här den 16e Augusti. Den första ägaren tyckte om sin bil och behöll den i 30 år. Sedan har den skiftat ägare ett par gånger innan den kom till mig förra sommaren. Den kommer med en fin pärm där all historik är samlad, en Lotus workshop manual, skinnhammare. Det är en fin och enkel liten sportbil som skänker mycket glädje vid varje tur. Den tar inte mycket plats i garaget och din fru kommer att tycka den är jätte gullig, så du måste komma med bättre ursäkter än så!

Intresserad? Ring 0707-658904 eller använd "fråga" fliken på vänster sida.

Additional Info

  • Karosstyp: Convertible
  • Hästkrafter: 115hp
  • Växellåda: 4 speed
  • Kilometer: 9999999
  • Årsmodell: 1967
  • Tillverkningsland: U.K
  • Pris: 38.000€
Read 2601 times
More in this category: « Porsche GT3 RS Aston Martin Virage »

Välj språk

Ställ en fråga
2000 tecken kvar

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler