fbpx

Cadillac Series 62 Convertible 1957

Cadillac Deville Convertible 1957 till salu

Utvändigt: Det är många som stannar och tittar när man kommer körande med denna bil, och det är även folk som inte har något intresse av veteranbilar. Bilen är enorm och den smakfulla färgkombinationen gör att den verkligen sticker ut. Med all denna krom och en riktigt rak och fin kaross, en lackering av högsta kvalitet. Bilen har fått en fullständig renovering så jag kan inte lista allt som är nytt här då i stort sett varenda skruv är ny eller överarbetad. Taket är naturligtvis elektriskt och glider ner med ett knapptryck och det finns ett matchande cabbskydd. Som synes på bilderna rullar den på ett set helt nya kromade ekerfälgar och det finns även ett set original plåtfälgar med tillhörande kapslar till bilen.

Invändigt: I stort sett allting invändigt är nytt och gjort till de specifikationer som den hade när den lämnade fabriken 1957. Alla mätare, fönsterhissar, knappar m.m. fungerar som det skall. Det finns en stor och bekväm soffa framtill som kan flyttas i alla riktningar med hjälp av en knapp. Man sitter otroligt bekvämt och det känns som man kan åka hur långt som helst utan att bli trött i denna bil. En riktig cruiser!

Motor: Motorn är nyligen uppbyggd med nya delar efter att ha varit fullständigt nerplockad. Och även automatlådan har blivit renoverad. Allt fungerar perfekt och den har en otrolig kraft och acceleration för att vara en så stor och tung bil. Även många delar runt om motorn är nya. Ex: Laddrelä, startmotor m.m.

Historia: Denna Cadillac Series 62 Cabriolet kom från USA till Sverige 2012. Bilen var fullt körbar och inte direkt dålig men ägaren bestämde sig för att göra en komplett renovering av denna Cadillac och den stod helt klar 2017. Denna renovering är fullständigt dokumenterad med bilder samlade i en fin bok. Om man drömt om att uppleva känslan att hämta ut en helt ny Cadillac 1957 tror jag detta är så närma man kommer att komma. En bil man måste se och uppleva i verkligheten. Bilen säljes för kunds räkning, men vi kan ta inbyte om det redan är fullt i garaget.

 

Additional Info

  • Karosstyp: Convertible
  • Hästkrafter: 279hp
  • Växellåda: Automatic
  • Kilometer: not many
  • Årsmodell: 1957
  • Tillverkningsland: USA
  • Pris: 130.000€
Read 2857 times

Välj språk

Ställ en fråga
2000 tecken kvar

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler