fbpx

Auto e moto depoca i Padova Italien

Mässa för klassiska bilar i Padova Italien

Jag har åkt till denna mässan många år nu och tycker alltid det är lika spännande att komma till Padova! När man kom hit för en 7-8 år sedan kommer jag ihåg att den stora skillnaden från mässorna i Tyskland var att man här kunde se många originalbilar. Alltså helt orenoverade bilar i sin första lack, med lite bucklor och skrapmärken som kan bli under 40-50 år av användande. Kommer speciellt ihåg en Bizzarini som såg ut som den kom direkt från tävlingsbanan och det syntes verkligen att den användes till det som den var byggd för en gång i tiden. Att köra fort! 

Men tyvärr måste jag nog säga att det verkar som även Italienarna vill ha topprenoverade bilar där varenda skruv ser ut som när den lämnade fabriken. Jag tror att 50% av alla bilar på mässan blev sålda! Jag har aldrig varit på en mässa där jag har sett så många bilar bli sålda. Så någon ekonomikris syntes verkligen inte till i Italien 2013 i alla fall. 

Read 26133 times
Login to post comments

Välj språk

Ställ en fråga
2000 tecken kvar

Follow on Facebook