fbpx

Pininfarina 124 Spider 1985

Vi har fått in en mycket fin Pininfarina av bästa årgång (enligt mitt tycke). 1985 var ju sista året för spidern och den mest fulländade. Azurra metalizato (blåmetalic) med svart skinn och svarta mattor. Pininfarina skyddsmattor kantade i blått. Bilen har fått stötfångare från de äldre modellerna (original finns om man föredrar det). Sportchassi och alufälgar. Ronal fälgarna var ett vanligt tillval på Spidern i Europa. Detta exemplar är en Europaspider som har skötts mycket bra av tidigare ägare. Jag har själv importerat denna bil från en herre i Tyskland som hade haft bilen i 17 år. Han vårdade denna bil som ett litet barn och sprutade lite olja i innerskärmar, dörrar etc. Reservhjulet är aldrig använt och lätt pudrat med talk för att hålla sig. Rostfri och går mycket bra i motor och låda. Om man söker en klassisk öppen sportbil i 120.000 kronors klassen skall man absolut komma och uppleva den här. Alla papper som vad som lagts på bilen de senaste 20 åren finns med och den har original Pininfarina verktygssats. Bilen har 9500mil på mätaren. Bilen har rullat ca 500mil efter kopplingen byttes. Samt ny kamrem, packningar kamboxar. Den fick då även nya Halo tändstift, K&N sportluftfilter.

Det var de ca 300 sista bilarna som fick "rack and pinion steering" och Momo sportratt original som denna bil har. Det finns en stereo i bilen om man inte tycker om den musik som kommer från motorn. Bilen är registrerad för två personer men man kan ha passagerare bak och i denna bil finns det bälten även baksätet. Under baksätet finns två låsbara förvaringsfack.

 Dieses Auto befindet sich im Sueden von Schweden, nur 30 Minuten vom Flughafen Kopenhagen entfernt. Wenn Sie Interesse haben sich das Fahrzeug anzuschauen, können wir Sie auch gerne vom Flughafen abholen. Wenn Sie das Auto kaufen möchten, können Sie es nach Hause fahren oder wir könnten auch einen Transport fuer Sie organisieren.

Read 29201 times

Related items

  • Corvette C5 Targa
  • Cadillac Series 62 Convertible 1957
  • Mercedes 230SL 1966

Media

Sélectionner la langue

Poser une question
2000 caractères restants

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler