fbpx

 

If you are thinking of selling your car, but not sure how and for what price, please contact us and let us help you out.

 

Förmedling av sportbilar, veteranbilar

Om du har en veteran eller sportbil du vill sälja, men du har kanske ägt bilen en längre tid och känner inte riktigt till hur mycket bilen skulle kunna vara värd idag. Du kanske har ärvt en bil som du inte har något intresse för eller vet något om.

Oavsett anledning så kan vi säkert hjälpa dig med att sälja bilen på ett sätt som du skall känna dig trygg med, och vi kan garantera att du får ut rätt marknadsvärde för din bil.

Kanske det finns större intresse för din bil utomlands?

Vi kan marknadsföring och försäljning av sport och veteranbilar även på internationell nivå. I dagsläget

Vi kan marknadsföring av denna typ av bilar för export och vet var och hur din veteranbil eller sportbil skall exponeras för att få bästa resultat oavsett om det är i Sverige eller Europa. Vi har även under åren byggt upp nätverk med många handlare runt om i Europa som ständigt är i behov av nya bilar. Men om bilen har sentimentalt värde och du vill att den skall stanna i Sverige respekterar vi det.

Innan vi lägger ut din bil till försäljning kommer vi att ta ett professionellt bildmaterial av din bil och eventuellt en kort video. Bilderna är en mycket viktig del i vårt arbete med att sälja bilen. Ni kan se hur det ser under ”till salu” i menyn.

Vad kostar det att få hjälp med att sälja sin bil?

Vårt arvode är 8% inklusive moms på försäljningspris och då ingår besiktning, dokumentering, annonsering av bilen. OBS! Inga andra kostnader tillkommer, och kan vi inte sälja bilen kostar det inget! Vi kan hjälpa er med transport om det behövs. Vi tar endast försäljningsuppdrag där bilen är värd minst 300.000kr. Om du har en bil som är värd mindre kan vi vara intresserade av att köpa den. Hör gärna av dig. 

Varför skall du anlita oss?

 • Om du är osäker på vad din bil är värd kanske du säljer den för billigt. Det har hänt mycket bara på de sista åren på bilmarknaden och speciellt på vissa bilmodeller.
 • Vi gör en professionell presentation av din bil som gör att den säljer fortare och till högre pris.
 • Vi annonserar bilen på alla tänkbara medier, nationellt och internationellt för att driva upp ett stort intresse. Vår hemsida är på 8 olika språk, och detta gör att vi når ut till fler köpare över hela världen.
 • Att sälja en bil idag kan bli en obehaglig upplevelse. Det finns väldigt många bedragare som försöker med olika medel lura till sig din bil eller dina pengar på olika sätt. Vi ser dagligen orealistiska annonser, och får mail från köpare som försöker med olika knep.
 • Vi har ett kontaktnät av handlare runt om i världen som vi meddelar att din bil finns hos oss, vilket bidrar till att vi snabbare hittar rätt kund för en unik bil. Med vårt nyhetsbrev och vår facebook sida når vi ut till över 4000 potentiella köpare med ett knapptryck.
 • Vi tar hand om kunden om den vill komma och titta på bilen, gör upp betalning och sköter alla papper. Det enda du behöver göra är att skriva under ägarbeviset och lämna ditt kontonummer till oss.
 • Det kan vara frustrerande att ha en bil till försäljning. Man måste alltid finnas tillgänglig och skall kunna svara på alla frågor om bilen i stort sett vilken tid som helst på dygnet.
 • Vi finns här och är alltid tillgängliga att svara på telefon och visa din bil nästan oavsett när kunden vill komma och vårt företag är internationellt känt efter vår medverkan i Discovery Channels Trading up med Mike Brewer.
 • Vad tycker några av våra kunder?
  Se vad både köpare och säljare har tyckt om Classix by Schiebler på vår facebook sida. Klicka här. 

 • Jaguar XK 150I have been the owner of a great looking XK 150 DHC for more than 20 years. I drove it 25,000 km, deciding that I wanted something new I contacted Classix and Michael Schiebler, Sweden and gave them the task to sell the car. I did not have high hopes of a quick deal but Michael really did exceed my expectations and managed to find a buyer that paid a fair price in just matter of weeks. There was no hasel whatsoever and the purchase sum was transferred to my account swiftly.
 • I do recommend Classix to anyone who wants to sell a vintage car and I wouldn't be too surprised if I buy my next car from them in addition.

  Kristian Borglin


 • vw sciroccoVill härmed at få tacka och rekommendera Classix. Jag sålde min veteranbil med hjälp av www.classix.se i Skåne. Med sitt kontaktnät, marknadskännedom och närhet till kontinenten når de ut till många länder, vilket bidrog till en snabb affär och ett bra pris. Till en början var rädd att lämna bilen till en för mig okänd firma. Nu efteravslutad affär är jag av en helt annan uppfattning och ställer gärna upp som referens. Blev korrekt behandlad hela tiden med snabba svar på såväl mail som per telefon.
  Curt Blohm Stockholm


 • Mercedes 280 SE CoupeLalida och Michael! Tack för att ni ville hjälpa mig att sälja min Mercedes 280 SE Coupe 1968. Jag tycker att ni har gjort ett jättefint jobb och jag har känt stort förtroende för er. Om ni vill ha referenser får ni mycket gärna hänvisa till mig.
 • Vänliga hälsningar Margareta Viking Vänersborg

 

 

 

 

Om du behöver en värdering av en bil, veteranbil, sportbil klicka här.

Sélectionner la langue

Poser une question
2000 caractères restants

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler