fbpx

Iveco Biltransport 2018

Iveco Biltransport 2018 till salu

Iveco lastbilar är för den som vill ha ett transport fordon att lita på för en lång tid framöver. Just denna biltransport är köpt ny från Iveco och sedan har företaget Jegger gjort flaket som är anpassat för att transportera personbilar, sportbilar, tävlingsbilar, motorcyklar eller vad man nu kan tänka sig. Flaket på just denna biltransport är helt i aluminium och extra förstärk för att få så hög lastvikt som möjligt samtidigt som det är starkt och rejält.

De långa ramperna kombinerat med att lastbilen har luftfjädring gör att man även kan lasta låga bilar utan problem. Luftfjädringen manövreras från hytten. Klimatanläggning, farthållare en riktigt bra radio med Bluetooth och aux utgångar etc. Massor med bra fack och ett bord att lägga burgaren på. Under passagerarsoffan finns även här bra förvaringsfack. Multifunktionsratt. Kurvljus, el speglar och rutor. En rejäl vinsch som går att flytta i sidled beroende på var din bil har sin infästning. För denna finns en fjärrkontroll och även vanlig sladd. Flakytan är 5x2, 1m och avståndet mellan hjulen 4, 5m. 3500kg på dragkroken och det finns en extra dragkrok uppe på rampen så att när du kör hem kan du enkelt vinscha upp släpen på flaket och koppla in den så den har belysning. Och därmed åka normal hastighet. På denna rampen finns även arbetsbelysning. Utvändigt finns låsbara förvaringslådor på båda sidor. Den har riktigt breda fina ramper som är väldigt enkla att dra ut. Med en liten spak på ena sidan är ramperna låsta och man behöver aldrig lyfta dessa. Det är enkelt att lasta även låga bilar och ramperna kan flyttas ihop om man har ex en trehjuling. Bilen är fabriksny och levereras nybesiktigad och klar. Veteranbil eller sportbil kan tas i inbyte. Euro 6 Adblue

Vi har även en röd Iveco Biltransport som nu har rullat ca 1500 mil. Även denna är till salu. Den har ungefär samma specifikationer som den i silver. Nyligen besiktigad och är full körklar. Årsmodell 2018. Lastvikten i pappret är 1210kg men lastbilen vägen mindre än vad som står i registreringsbeviset så man kan lasta mer lagligt. 

Interested? Contact me here

Additional Info

  • Carrosserie: Biltransport
  • Chevaux: 179hk
  • La transmission: 6 speed
  • Kilomètres: 30000
  • Année: 2018
  • Fabriqué en: Italy
  • Prix en couronnes: P.O.R
Read 4911 times

Sélectionner la langue

Poser une question
2000 caractères restants

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler