fbpx

Cars for consignment wanted

Escrito por Michael Categoría: Acheter et vendre des voitures classiques
Fecha de publicación Visto: 120370

 

If you are thinking of selling your car, but not sure how and for what price, please contact us and let us help you out.

 

Förmedling av sportbilar, veteranbilar

Om du har en veteran eller sportbil du vill sälja, men du har kanske ägt bilen en längre tid och känner inte riktigt till hur mycket bilen skulle kunna vara värd idag. Du kanske har ärvt en bil som du inte har något intresse för eller vet något om.

Oavsett anledning så kan vi säkert hjälpa dig med att sälja bilen på ett sätt som du skall känna dig trygg med, och vi kan garantera att du får ut rätt marknadsvärde för din bil.

Kanske det finns större intresse för din bil utomlands?

Vi kan marknadsföring och försäljning av sport och veteranbilar även på internationell nivå. I dagsläget

Vi kan marknadsföring av denna typ av bilar för export och vet var och hur din veteranbil eller sportbil skall exponeras för att få bästa resultat oavsett om det är i Sverige eller Europa. Vi har även under åren byggt upp nätverk med många handlare runt om i Europa som ständigt är i behov av nya bilar. Men om bilen har sentimentalt värde och du vill att den skall stanna i Sverige respekterar vi det.

Innan vi lägger ut din bil till försäljning kommer vi att ta ett professionellt bildmaterial av din bil och eventuellt en kort video. Bilderna är en mycket viktig del i vårt arbete med att sälja bilen. Ni kan se hur det ser under ”till salu” i menyn.

Vad kostar det att få hjälp med att sälja sin bil?

Vårt arvode är 8% inklusive moms på försäljningspris och då ingår besiktning, dokumentering, annonsering av bilen. OBS! Inga andra kostnader tillkommer, och kan vi inte sälja bilen kostar det inget! Vi kan hjälpa er med transport om det behövs. Vi tar endast försäljningsuppdrag där bilen är värd minst 300.000kr. Om du har en bil som är värd mindre kan vi vara intresserade av att köpa den. Hör gärna av dig. 

Varför skall du anlita oss?

 

 

 

 

Om du behöver en värdering av en bil, veteranbil, sportbil klicka här.