fbpx

Förmedling av sportbilar, veteranbilar

Om du har en veteran eller sportbil du vill sälja, men du har kanske ägt bilen en längre tid och känner inte riktigt till hur mycket bilen skulle kunna vara värd idag. Du kanske har ärvt en bil som du inte har något intresse för eller vet något om.

Oavsett anledning så kan vi säkert hjälpa dig att sälja bilen. På ett sätt som som du skall känna dig trygg med och att så att vi kan få ut rätt marknadsvärde för din bil.

Kanske det finns större intresse för din bil utomlands!

Vi kan marknadsföring av denna typ av bilar för export och vet var och hur din veteranbil eller sportbil skall exponeras för att få bästa reslutat oavsett om det är i Sverige eller Europa. Vi har även under åren byggt upp nätverk med många handlare runt om i Europa som ständigt är i behov av nya bilar. Men om bilen har sentimentalt värde och du vill att den skall stanna i Sverige respekterar vi det.

Vi vet hur man fotograferar en bil och bilderna är mycket viktiga vid marknadsföringen av din bil. Vi säljer 60% av våra bilar till kunder som aldrig ser bilen i verkligheten. Därför är en dokumentering viktig så att man kan visa kunden vad man menar med bruksskick.

Vad kostar det att få hjälp med att sälja sin bil?

Vårt arvode är 7% på försäljningen och då ingår besiktning och dokumentering av bilen. Garagehyra a 400kr/månad. Vi kan hjälpa er med transport om det behövs. Moms tillkommer.

Varför skall du anlita oss?

 • Om du är osäker på vad din bil är värd kanske du säljer den för billigt. Det har hänt mycket bara på de sista åren inom bilmarknaden.
 • Vi kan göra en professionell presentation av din bil som gör att den säljer fortare och till högre pris.
 • Vi annonserar bilen på alla tänkbara medier nationellt och internationellt för att driva upp ett bra intresse. Och vår hemsida finns på flera olika språk.
 • Att sälja en bil idag kan bli en obehaglig upplevelse. Det finns väldigt många bedragare just nu som försöker med olika medel lura till sig din bil eller dina pengar. Vi ser dagligen orealistiska annonser och får mail från köpare som försöker med olika knep.
 • Vi kan ge dig råd om vad som kanske bör åtgärdas på din bil för att få ut ett högre pris i slutändan.
 • Vi har ett kontaktnät av handlare runt om i världen som vi meddelar att din bil finns hos oss, vilket bidrar till att vi snabbare hittar rätt kund för en unik bil.
 • Vi gör upp betalning och sköter alla papper. Det enda du behöver göra är att skriva under ägarbeviset och lämna ditt kontonummer till oss.
 • Du slipper slösa din tid med människor som ringer och säger att de skall komma och sedan aldrig hör av sig.
 • Vi finns här och är alltid tillgängliga att svara på telefon och visa din bil nästan oavsett när kunden vill komma. Din bil presenteras i vackra och fräscha lokaler.
 • Vad tycker några av våra kunder?

 • Jaguar XK 150I have been the owner of a great looking XK 150 DHC for more than 20 years. I drove it 25.000 km, deciding that I wanted something new I contacted Angels Sports & Classic Cars in Loddekopinge, Sweden and gave them the task to sell the car. I did not have high hopes of a quick deal but the Angels really did exceed my expectations and managed to find a buyer that paid a fair price in just matter of weeks. There were no hasel what so ever and the purchase sum was transferred to my account swiftly.
 • I do recommend Angels to anyone who wants to sell a vintage car and I wouldn't be too surprised if I buy my next car from them in addition.

  Kristian Borglin


 • vw sciroccoVill härmed at få tacka och rekommendera Angelscars. Jag sålde min veteranbil med hjälp av www.angelscars.se i Skåne. Med sitt kontaktnät, marknadskännedom och närhet till kontinenten når de ut till många länder, vilket bidrog till en snabb affär och ett bra pris. Till en början var rädd att lämna bilen till en för mig okänd firma. Nu efteravslutad affär är jag av en helt annan uppfattning och ställer gärna upp som referens. Blev korrekt behandlad hela tiden med snabba svar på såväl mail som per telefon.
  Curt Blohm Stockholm


 • Mercedes 280 SE CoupeLalida och Michael! Tack för att ni ville hjälpa mig att sälja min Mercedes 280 SE Coupe 1968. Jag tycker att ni har gjort ett jättefint jobb och jag har känt stort förtroende för er. Om ni vill ha referenser får ni mycket gärna hänvisa till mig.
 • Vänliga hälsningar Margareta Viking Vänersborg

Sprache wählen

Eine Frage
2000 Zeichen verbleibend

Follow on Facebook

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler